Temu Bual Bersama Anak Anak


<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>

Jumpa anak ajaib berusia 15 tahun, Daniel Bissonnette. Anak ini dulu memusingkan badan saya ketika saya melihat dia duduk bersila dan bertafakur di seluar pendeknya mengenai apa yang kelihatan sebagai glasier beku raksasa dalam catatan media sosial yang dia tandai saya.

Saya melihat Daniel, dan ternyata dia seorang pemuda yang cukup hebat.

Daniel kini disenaraikan sebagai salah satu daripada 100 Vegan Paling Berpengaruh di Dunia, ucaptama pemuda kesihatan / pemakanan paling banyak permintaan di dunia, aktivis pemenang anugerah, pengarang terlaris, pengembang "Mod GENIUS"Program, dan tuan rumah YouTube mingguan"Pertunjukan Daniel Bissonnette. "

Daniel telah menyampaikan beratus-ratus persembahan sejak berusia 9 tahun di persidangan, pameran, pertunjukan pengguna, kumpulan masyarakat, syarikat makanan, sekolah, institut, dan organisasi bukan untung dan terus menjadi tajuk utama hari ini.

Tetapi, semuanya bermula ketika Daniel adalah seorang anak sekolah rendah yang dibuli yang ingin menolong beberapa rakan makan lebih sihat.

Di kelas tiga, Daniel didatangi oleh gurunya dan memutuskan untuk berbicara secara terbuka mengenai pilihan makanannya. Dengan terkejut melihat berapa banyak anak yang mulai membuang sampah dan beralih ke alternatif yang lebih sihat, Daniel didorong untuk terus menyebarkan mesej dan menawarkan diri untuk berbicara di perhimpunan global. Tidak banyak yang dia tahu bahawa ceramah umum pertamanya akan menjadi viral. Ia menjadi video YouTube yang paling banyak dilihat untuk acara yang berlangsung di 500 bandar di seluruh dunia dengan lebih daripada 2 juta peserta!

Sejak saat itu Daniel mulai bercakap mengenai tahap-tahap peristiwa kesihatan terkemuka di seluruh Kanada, AS, dan Eropah. Pada usia 11 tahun, dia menjadi penceramah khas dengan francais pameran kesihatan terbesar di Kanada dan menerbitkan buku larisnya Pancutan SARAPAN Daniel. Dengan Pancutan SARAPAN Daniel dia dapat memberi inspirasi kepada lebih banyak kanak-kanak di seluruh dunia untuk makan sarapan yang lebih sihat daripada pihak berkuasa lain!

Pancutan SARAPAN Daniel sangat berjaya sehingga dipaparkan di majalah, radio, TV, malah dibeli oleh selebriti Hollywood. Ini pasti membuatkan anak-anak dan ibu bapa juga teruja untuk makan dengan cerdas dengan lebih dari sebulan makanan sarapan yang dirancang dengan teliti yang memberikan nutrisi terbaik untuk prestasi mental. Pada usia 12 tahun, Daniel berada dalam ranking 100 Vegan Paling Berpengaruh di Dunia dan bergabung dengan organisasi nirlaba "Borneo Wildlife Preservation" untuk membantu mengumpulkan dana dan kesedaran untuk menyokong penghutanan semula dan projek pemuliharaan gajah di Borneo. Pada usia 13 tahun, dia diberi penghargaan sebagai Shining World Leadership Award for Compassion oleh Maha Guru Ching Hai dan menyelesaikannya yang telah lama dinantikan “Mod GENIUSProgram.

Dalam dia "Mod GENIUS – Biologi KehebatanProgram dan Biologi Kehebatan, Daniel berkongsi sains terobosan mengenai topik yang tidak pernah dibincangkan sebelumnya – mengubah DNA anda menjadi genius. "Ada cara untuk memasukkan kod genetik kita dan menulisnya semula. Genius adalah sesuatu yang BOLEH anda menjadi kerana ia adalah mekanisme terbina dalam dan ada sains yang tepat untuk melakukannya! " kata Daniel. Dia mengungkapkan "peretasan" hariannya yang dapat Anda gunakan untuk meningkatkan kekuatan otak, kecerdasan, mengembangkan ketahanan fizikal dan mental, dan menghidupkan ekspresi GENIUS anda.

Semasa perbincangan ini, anda akan dapati:

-Bagaimana Daniel menjadi penguasa pemakanan pada usia muda … 6: 30

-Bagaimana sengatan lebah menyebabkan momen "aha" untuk Daniel … 16: 00

 • Seorang guru memberitahu Daniel bahawa dia "tidak berbakat dalam apa-apa"
 • Ketahuilah bahawa pemikir hebat (Einstein, Leonardo, Gandhi, dll.) Semua sangat sedar akan diet mereka
 • Hippocrates adalah penyokong puasa sebagai reboot untuk badan
 • Makan malam keluarga mempunyai banyak faedah yang tidak dapat dilihat (pencernaan, keadaan emosi, dll.)
 • Disengat lebah, dan mulai bertanya perbedaan antara "pekerja" dan "ratu" lebah
  • Setiap larva di sarang secara genetik lebah ratu
  • Mereka diberi makan "roti lebah" (serbuk sari dan madu)
  • Roti lebah "mematikan" gen ratu
  • Apa ratu lebah tidak makan lebih penting daripada apa yang dia makan

-Biohacks dan rutin dalam kehidupan Daniel … 24: 20

 • Selepas bangun tidur:
 • Gelombang otak alfa
 • Meditator membuat frekuensi yang sama pada kedua-dua belah otak secara serentak semasa bertafakur
 • Tiga jenis genius: analitis, emosi, kreatif
 • Sekolah mengajar neuron dan otak untuk saling berperang


– Protokol nafas dan makanan agar kekal dalam keadaan parasimpatis … 37: 30

-Nilai memerhatikan kotoran anda… 47: 05

-Fakta kecil yang diketahui mengenai iodin… 54: 00

-Baki rutin Daniel yang lain … 1: 00: 35

-Cara mengubah genius anda melalui epigenetik … 1: 06: 00

-Dan banyak lagi!

Sumber dari episod ini:

Daniel Bissonnette:

– Podcast, Artikel, dan Kajian:

– Buku:

– Gear:

– Makanan dan Makanan Tambahan:

– Sumber lain:

Penaja episod:

Kolostrum Kion: "Makanan pertama" alam yang menyokong imuniti, fungsi GI, pemulihan atletik, dan banyak lagi. Pendengar BGF, dapatkan potongan 20% dari keseluruhan pesanan anda di Kion apabila anda menggunakan kod diskaun BGF20.

Cahaya Organifi: Minuman berasaskan tumbuhan yang membantu menyokong keupayaan semula jadi tubuh untuk menghasilkan kolagen, garis halus dan kedutan halus, dan melindungi kulit dari pendedahan cahaya matahari dan racun. Terima diskaun 20% untuk keseluruhan pesanan anda apabila anda menggunakan kod diskaun BENG20.

Terobosan Magnesium: Magnesium Breakthrough adalah suplemen magnesium yang paling berkesan yang pernah saya cuba. Selamat tinggal kerana perlu membeli 7 botol magnesium yang berbeza untuk mendapatkan dos yang lengkap. Jimat hingga 40% daripada pakej terpilih apabila anda menggunakan kod diskaun BEN10.

Comrad Stoking: Stoking mampatan yang sangat selesa yang direka untuk menyokong setiap pergerakan anda. Dapatkan potongan 20% untuk pembelian Comrad anda apabila anda menggunakan kod diskaun BEN20.

Adakah anda mempunyai soalan, fikiran, atau maklum balas untuk Daniel atau saya? Tinggalkan komen anda di bawah dan salah seorang daripada kami akan membalas!

Tanya Ben Podcast Soalan


Source link

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *