Pusingan Mingguan: Panduan Pergi Anda Untuk Segala-galanya Anda Mungkin Melewatkan Minggu Ini & Banyak Lagi! 6/20 – 6/26 – Ben Greenfield Fitness

Pusingan Mingguan: Panduan Pergi Anda Untuk Segala-galanya Anda Mungkin Melewatkan Minggu Ini & Banyak Lagi! 6/20 – 6/26 – Ben Greenfield Fitness


Mikrodosis, Ubat Tumbuhan Biohacking, Psikoterapi Berbantukan Psikedelik, & Banyak Lagi – Bagaimana "Kesihatan Lawatan Lapangan" Berfungsi Untuk Ketamin, MDMA, DMT, Psilocybin, & Di Luar!

Episod ini disampaikan kepada anda oleh Kolostrum Kion (kod BGF20), Joovv (Pesanan menggunakan pautan saya dan terima buku baru saya, Tanpa had sepenuhnya!), Sauna Clearlight (kod BENGREENFIELD untuk mendapatkan $ 500 dari sauna anda, penghantaran percuma, dan hadiah bonus percuma!), dan Pasar Berjaya (dapatkan kad hadiah hingga $ 20 apabila anda memulakan keahlian baru menggunakan pautan saya).


Artikel yang Saya Terbitkan Minggu Ini:

Hidup Lebih Baik Melalui Ilmu: Dua Strategi Biohacking Lanjutan & "Tumpukan" Untuk Meningkatkan Tidur & Meditasi.

Ramblings Sabat: Cara Mendengarkan Tubuh Anda.

Saya suapan artikel penuh dan semua arkib artikel saya yang lalu ada di sini jika anda ingin melihat artikel yang lalu.


Pengumuman Khas:

::: Jimat $ 50 Untuk Peranti Genggam Sedikit Sedikit yang Menjejaki Metabolisme Anda :::

Lumen adalah alat mudah alih yang pertama di dunia yang dapat mengukur metabolisme dengan tepat. Setelah tersedia hanya untuk atlet terkemuka dan di hospital dan klinik, ujian metabolik kini tersedia untuk semua orang. Lumen telah disahkan secara saintifik untuk memenuhi standard pengukuran metabolisme emas (RER).

Bagaimanakah ia berfungsi?

Lumen menggunakan sensor CO2 dan meter aliran untuk menentukan kepekatan CO2 dalam satu nafas, menunjukkan jenis bahan bakar yang digunakan badan anda untuk menghasilkan tenaga (lemak / karbohidrat). Dengan data ini, anda dapat memahami bagaimana apa yang anda makan mempengaruhi metabolisme anda dan juga menggunakannya untuk memperbaikinya. Selain itu, anda boleh:

  • Lihat bagaimana metabolisme anda dipengaruhi oleh tidur, aktiviti fizikal, dan pemakanan anda.
  • Dapatkan rancangan makanan yang diperibadikan setiap hari. Ketahui dengan tepat apa yang hendak dimakan dan bila.
  • Periksa sama ada anda mempunyai cukup tenaga sebelum bersenam atau jika anda memerlukan tenaga. Tarik nafas selepas itu untuk melihat kesan pada badan anda.

Seiring berjalannya waktu, Lumen mengesan metabolisme, tidur, nutrisi, dan data kecergasan anda untuk memberikan Skor Lumen Flex, yang mencerminkan kejayaan anda dan membantu mengekalkan hasil.

Untuk mula mengesan metabolisme anda dan mendapatkan tawaran istimewa, klik di sini dan gunakan kod BEN semasa pembayaran.

::: Masterclass Tanpa Had Langsung! :::

The Masterclass tanpa had adalah program prestasi dan pengoptimuman manusia eksklusif baru-spankin. Di dalamnya, anda akan mempelajari semua yang saya teliti meneliti, menguji, dan menggunakan klien latihan peribadi saya untuk membantu mereka mencapai hasil yang fenomenal dan mengubah hidup.

Masterclass tanpa had mengandungi semua latihan dan sumber yang anda perlukan untuk meningkatkan otak anda, mengoptimumkan badan anda, dan menentang penuaan. Ia sangat sesuai untuk pelajar visual dan merangkumi…

  • 10+ jam pengajaran video langsung dari anda benar-benar.
  • Soal Jawab yang direkodkan.
  • Program dan protokol kesihatan terperinci yang saya gunakan sendiri dan dengan pelanggan saya sendiri.
  • Pembelajaran berasaskan aplikasi – Bukan hanya maklumat, anda juga akan belajar bagaimana menerapkannya dalam kehidupan anda sendiri.
  • Kandungan serupa dengan Tanpa Batas, tetapi dipecah dengan cara yang lebih mudah dicerna.

Saya harap anda akan menyertai saya dalam perjalanan yang menakjubkan ini. Dengan Masterclass Boundless, tidak ada lagi yang menghalangi anda mencapai potensi maksimum dan menjadi manusia yang dioptimumkan sepenuhnya! Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut.

::: Jimat Hingga 50% Empat Produk Sigmatik :::

Hujung minggu ini sahaja, rakan-rakan saya di Four Sigmatic mendapat jualan terbesar tahun ini, dan penjimatan lebih besar untuk anda sebagai pelanggan buletin Ben Greenfield Fitness.

Mulai sekarang hingga 28 Jun anda dapat menjimatkan hingga 50% dari produk mereka yang paling popular, PLUS mendapat potongan tambahan 15% dengan kod BENGREENFIELD. Sekarang adalah masa yang tepat untuk mencuba Kopi Cendawan Four Sigmatic terlaris atau produk lain yang sedap.

Untuk menuntut perjanjian ini tekan di sini, dan gunakan kod BENGREENFIELD semasa pembayaran.

Source link

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *