Perkara yang Perlu Dibaca Semasa Anda Terjebak Di Rumah Tidak Memakai Seluar: 6/26/20

Perkara yang Perlu Dibaca Semasa Anda Terjebak Di Rumah Tidak Memakai Seluar: 6/26/20


Berkongsi ini:
Hak Cipta: Foto Saham maglara / 123RF

KEMASKINI SINGKAT MINGGU

1. Saya tahu saya bercakap dengan paduan suara ketika saya mengatakan ini …

… tetapi COVID-19 hanya boleh terus menerus dan bermain-main.

Sebilangan daripada anda yang membaca mungkin ingat bahawa pada awal tahun ini saya telah mengumumkan bahawa saya memperluas studio saya, CORE, ke ruang yang lebih besar di Boston. Saya telah menemui lokasi yang menakjubkan (hanya lapan minit berjalan kaki dari pangsapuri saya) yang akan membolehkan saya memperluas jejak kaki saya sekarang dari 550 kaki persegi hingga 3200.

Banyak ruang untuk aktiviti (dan sajak hip-hop yang menggemari)

Saya dan isteri telah mencapai persetujuan sewa, tetapi belum memperoleh ruang kerana kami masih menunggu bandar untuk bertemu dengan kami untuk melalui perubahan untuk mendapatkan ruang yang disetujui untuk bangunan- keluar.

Menunggu, menunggu, menunggu….

Dan kemudian COVID berjaya.

Massachusetts menghentikan sebahagian besar ekonomi (semestinya) untuk mengurangkan penyebaran virus. Tentu saja gimnasium ditutup sepenuhnya.

Selepas itu, kami harus menekan butang jeda di ruang baru kerana, dengan baik, membina gim baru di bawah payung wabak global tidak kelihatan seperti pilihan kewangan yang paling bijak. Saya dan isteri memutuskan bahawa kami akan menunggu beberapa bulan, melihat bagaimana keadaan berjalan lancar, dan kemudian cuba menyalakan semula prosesnya pada tahun 2020 atau awal 2021.

Saya baru sahaja mendapat berita semalam bahawa saya tidak lagi dapat mengejar ruang itu. Pemberi pajak merasakan terlalu banyak risiko untuk gim untuk bergerak maju memandangkan keadaannya.

Sial.

Bye, bye Techno Selasa, Wu-Tang Rabu, dan Laser Tag Jumaat.

Tidak perlu dikatakan bahawa kita kecewa. Saya pasti kita akan dapat mencari lokasi lain dalam beberapa bulan akan datang, tetapi ini menyakitkan.

2. Oh, hei, sudahkah anda melihat yang baru TERAS @ Rumah platform belum?

Ia direka supaya saya dapat memberikan latihan yang boleh anda lakukan di rumah – seluar pilihan – menggunakan peralatan minimum.

Anda mempunyai dua pilihan:

1. Langgan secara PERCUMA dan dapatkan satu senaman setiap minggu.

2. Langgan $ 29.00 dan terima tiga latihan setiap minggu (selain kandungan bonus khas).

Harapan saya ialah ia membantu mengambil pemikiran daripada perkara-perkara dan membuat orang lebih bertanggungjawab untuk bersenam dengan lebih konsisten.

Untuk maklumat lebih lanjut, pergi SINI.

SHENANIGAN MEDIA SOSIAL

Twitter

Instagram

KUMPULAN UNTUK MEMBACA APABILA ANDA DI RUMAH TIDAK MENGGUNAKAN PANTS

Apa yang Tahu Pelatih Peribadi Terbaik bahawa Anda Tidak – Lou Schuler

Resepi keto?

Tidak. Mungkin. Tetapi, siapa yang peduli?

Barang-barang yang sangat baik dari Lou di sini yang menampilkan beberapa pelatih terbaik yang saya tahu berkongsi wawasan dan kepakaran mereka tentang cara memisahkan diri anda dari orang ramai.

Bacaan yang Disarankan Untuk Memprogram Penduduk Umum – Chris Kershaw

Chris menyusun pelbagai artikel dan sumber daya yang luar biasa yang membantunya mengembangkan falsafah latihan / pengaturcaraannya selama ini.

Lihatlah.

Powerlifting Membantu Menyembuhkan Hubungan Saya dengan Tubuh Saya – Chrissy King

Minggu lalu saya mendaftar untuk Chrissy's Anti-Rasisme untuk Profesional Kesihatan kursus. Masa saya menghabiskan dua jam dan saya sangat mendorong anda untuk memeriksanya.

Dia memberikan tarikh / masa kemas kini kursus melalui halaman IGnya SINI.

Mengingat kursus ini saya ingin menggali lebih banyak kandungannya dan saya menemui artikel hebat ini yang ditulisnya tahun lalu.

Adakah yang baru anda baca menjadikan hari anda? Merosakkannya? Walau apa pun cara, anda harus berkongsi dengan rakan anda dan / atau memberi komen di bawah.

Kongsi Catatan Ini:
Source link

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *