15 Rutin Latihan Litar: Latihan di Rumah & Gim Pantas

15 Rutin Latihan Litar: Latihan di Rumah & Gim Pantas


Panduan latihan litar ini akan memberi anda SEGALANYA anda perlu melakukan latihan litar kickass pertama anda hari ini.

Maksud saya ayolah, sudah dinosaur di dalamnya.

Latihan ini serupa dengan program khusus yang kami buat untuk kami Pelanggan Bimbingan Dalam Talian yang bersenam di rumah, di jalan raya, dan di luar angkasa.

Baiklah FINE kita belum ada pelanggan di ruang. Tetapi kita mempunyai pelanggan di Antartika, dan banyak jurutera aeroangkasa. Cukup dekat?Sekiranya anda berharap latihan litar akan memaksimumkan hasil anda dalam jangka masa minimum, salah satunya 15 litar di bawah ini akan melakukan silap mata:

Apakah Faedah Latihan Litar?

gunakan latihan litar untuk mendapatkan bentuk seperti lego fox ini

"Litar" dalam latihan litar berasal dari fakta bahawa anda melakukan urutan latihan dari belakang ke belakang, dan kemudian anda mengulang urutannya.

Dan sekali lagi.

Anda menelusuri urutan latihan yang dirancang, atau litar, berulang kali.

Itu latihan litar.

Secara amnya, anda memukul setiap kumpulan otot utama semasa satu litar penuh. Anda mungkin melakukan badan yang lebih rendah untuk satu senaman. Kemudian bahagian atas badan seterusnya.

Anda akan menemui pelbagai jenis urutan latihan litar yang berbeza. Berikut adalah beberapa perkara yang sama:

 • Beberapa latihan yang berbeza. Litar normal akan mempunyai lima hingga sepuluh pergerakan berbeza bagi setiap litar. Anda akan sering mendengarnya disebut sebagai "stesen". Stesen akhbar overhead, stesen jongkok, dll.
 • Sedikit untuk tidak berehat di antara. Matlamat latihan litar adalah untuk memastikan degupan jantung anda meningkat. Sebaiknya, jika anda mampu secara fizikal, anda pergi dari satu latihan ke latihan yang lain tanpa berhenti. Mungkin anda berehat setelah keseluruhan litar. Mungkin.
 • Bilas dan ulangi. Secara amnya, anda akan melalui litar anda beberapa kali. Tiga pusingan adalah perkara biasa.

Masuk akal?

Tick ​​ini dibuat berdasarkan berat badan, otot atau lemak, ini bermaksud strategi kita berjalan lancar.

Maksudnya di sini adalah mengerjakan pelbagai bahagian badan anda dengan latihan yang berbeza, dan ketika bahagian-bahagian itu pulih, anda sedang melakukan pergerakan yang lain! Ini membantu membina kesihatan kardiovaskular, di samping meningkatkan daya tahan dan kekuatan otot.

Anda juga akan membakar kalori!

Seperti yang kami nyatakan dalam artikel kami, Latihan Kardio vs Selang vs Latihan Berat, penyelidikan menyokong bahawa melakukan latihan kekuatan adalah baik untuk penurunan berat badan dan kesihatan keseluruhan.

Lebih penting lagi, bagi seseorang yang mempunyai masa yang terhad, melakukan latihan kekuatan adalah lebih berkesan untuk membina kekuatan dan membakar lemak daripada jumlah kardio yang setara.

Dengan kata lain, jika anda berusaha menurunkan berat badan, anda semestinya melakukan latihan litar.

Kami Litar Berat Badan Permulaan akan menjadi tempat yang baik untuk memulakan, dan anda boleh memuat turun lembaran kerja untuk membantu anda bermula di sini:

Mengapa Saya Perlu Melakukan Latihan Litar?

melakukan latihan seperti pull-up sangat bagus dalam latihan litar

Secara amnya, anda akan mendengar latihan yang dibahagikan kepada latihan kekuatan atau latihan aerobik (kardio).

Apa perbezaannya, anda tertanya-tanya?

 • Latihan kekuatan. Latihan kekuatan juga disebut sebagai latihan anaerobik, yang akan menjadi tenaga pendek untuk pergerakan. Fikirkan a tekan tubi atau penarik. Latihan ini membantu membina dan menegangkan otot.
 • Senaman Aerobik. "Aerobik" bermaksud "memerlukan oksigen." Denyut jantung anda meningkat untuk mendapatkan oksigen di mana badan anda memerlukannya, dengan itu kata "kardio." Berlari, basikal, atau lompat lompat akan menjadi contoh latihan aerobik.

Perkara mengenai litar adalah, anda sebenarnya melakukan kedua-dua kategori. Tekanan dan paru-paru menjadi latihan kekuatan. Bicu lompat adalah kardio.

Dan kerana anda tidak berhenti banyak di antara stesen, anda memerlukan lebih banyak oksigen, dan voila. Lebih banyak kardio.

Dengan latihan litar, anda membina otot dan membakar lemak semasa membina stamina.

Seperti yang dikatakan oleh Michael Scott, "itu kemenangan, menang menang."

latihan litar adalah win win win

Terdapat beberapa perdebatan mengenai jenis senaman apa yang lebih baik untuk menurunkan berat badan: aerobik atau anaerobik.

Fikiran saya?

Sekiranya anda terhad pada masa dan hanya dapat memilihnya, saya akan memilihnya latihan kekuatan: semasa anda melakukan latihan kekuatan, otot anda patah, dan badan anda perlu bekerja lebih keras dalam 24-48 jam ke depan membina semula otot-otot tersebut (dengan peningkatan kalori dibakar).

Kami bekerjasama dengan kami Pelanggan Bimbingan 1-on-1 untuk membuat program yang menggabungkan kekuatan dan kardio dengan cara yang menyeronokkan – ia benar-benar datang ke program yang sebenarnya anda INGIN lakukan.Sebelum dan selepas latihan litar anda: Panaskan dan regangkan

latihan litar sangat menyeronokkan melakukan latihan seperti ini

Tidak kira litar mana yang anda pilih, saya mahu anda memulakan dengan satu perkara penting:

Memanaskan badan!

Saya merangkumi mengapa anda mesti sentiasa memanaskan badan dalam artikel yang terdapat di sini. Tidak semestinya banyak, berikan masa sekitar lima minit untuk mengaktifkan otot dan degupan jantung anda.

Ini akan membantu anda melakukan senaman dengan betul dan membantu mencegah kecederaan. Anda boleh berlari di tempat, melakukan pukulan udara dan tendangan, atau beberapa bicu lompat.

Berikut adalah NF Senior Coach Staci (anda mungkin ketahui kisahnya yang luar biasa) menunjukkan banyak pilihan pemula yang boleh anda gunakan untuk memanaskan badan juga:

<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>

Adakah saya hanya memberitahu anda untuk bersiap untuk latihan litar, dengan litar ?!

Sekiranya anda ingin tahu, inilah pemanasan peribadi saya (lanjutan):

<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>

 • Lompat tali: 2-3 minit
 • Jack melompat: 25 repetisi
 • Squat Berat Badan: 20 repetisi
 • Lunges: 5 kaki setiap kaki.
 • Sambungan pinggul: 10 repetisi setiap sisi
 • Putaran pinggul: 5 setiap kaki
 • Ayunan kaki ke hadapan: 10 setiap kaki
 • Ayunan kaki sisi: 10 setiap kaki
 • Push-up: 10-20 pengulangan
 • Langkah Spider-man: 10 repetisi

Matlamat kami bukan untuk melelahkan anda, sebaliknya kami ingin menghangatkan anda.

Itu langkah satu.

Menyelesaikan rutin latihan litar pilihan anda adalah langkah kedua.

Di bawah ini, anda akan dapati 15 latihan yang boleh anda ikuti! Dan jika anda menyukai gaya latihan kami, anda boleh melihat program bimbingan kami di mana kami akan menyesuaikan rutin litar yang sesuai dengan kehidupan dan / atau jadual perjalanan anda:Litar Latihan Berat Badan Permulaan

<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>

Litar senaman ini, seperti yang kita nyatakan di Latihan Berat Badan Permulaan artikel, adalah seperti berikut:

 • Squat Berat Badan: 20 repetisi
 • Push-up: 10 ulangan
 • Berjalan kaki – 10 setiap kaki
 • Baris dumbbell (menggunakan kendi susu galon atau berat lain): 10 setiap lengan.
 • Papan: 15 saat
 • Jack melompat: 30 ulangan

Jalankan melalui litar ini tiga kali. Sekiranya anda tidak mempunyai susu di rumah untuk barisan, cari berat yang kira-kira sama dengan pegangan yang baik.

Sekiranya anda mahu memuat turun ini Latihan Berat Badan Permulaan sebagai lembaran kerja, anda boleh melakukannya semasa mendaftar di kotak di bawah:Litar Latihan Berat Badan Lanjutan

<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>

Sekiranya litar pemula di atas terlalu mudah untuk anda, teruskan ke rangkaian kami Litar Latihan Berat Badan Lanjutan. Latihan kelihatan seperti ini:

 • Satu jongkok berkaki – 10 setiap sisi (memberi amaran sangat sukar, cubalah hanya jika anda berada dalam keadaan cukup baik)
 • Squat Berat Badan: 20 repetisi
 • Lunges berjalan: 20 ulangan (10 setiap kaki)
 • Lompat langkah: 20 ulangan (10 setiap kaki)
 • Pull-ups: 10 repetisi (atau barisan berat badan terbalik)
 • Dips (antara bangku bar): 10 repetisi
 • Dagu: 10 repetisi (atau barisan badan terbalik dengan cengkaman bawah tangan)
 • Push-up: 10 ulangan
 • Papan: 30 saat

Saya memberi amaran kepada anda, litar di atas akan menyakitkan… dengan cara yang baik. Anda harus bangga jika dapat melalui ini tiga kali.Litar Senaman Taman Permainan

<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>

Adakah anda mempunyai taman permainan berhampiran? Mengapa tidak bersenam di luar sana! Sekiranya anda mempunyai anak, anda boleh melakukannya bersama. Atau biarkan mereka mengabaikan anda.

Saya akan memberi anda latihan Tahap Satu, dan Tahap Dua. Lihat artikel taman permainan utama untuk beberapa latihan Tahap Tiga.

Tahap Satu

 • Langkah bergantian: 20 pengulangan (10 setiap kaki)
 • Push-up meningkat: 10 repetisi
 • Baris swing: 10 repetisi
 • Paru-paru dibantu: 8 kaki setiap kaki
 • Kekalahan terbalik kaki bengkok: 10 ulangan

Tahap Dua

 • Lompatan bangku: 10 ulangan
 • Push-up condong bawah: 10 repetisi
 • Baris badan: 10 ulangan
 • Lunges: 8 kaki setiap kaki
 • Kaki terbalik kaki lurus: 10 ulangan

Setelah anda melalui set lengkap tiga kali, turun slaid!Litar Senaman Kettlebell

<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>

Adakah kettlebell berbaring? Gunakannya untuk litar!

Inilah milik kami senaman kettlebell lengkap, tetapi anda juga boleh menonton video dan melihat senaman di sini:

 • Halos: 8 wakil (setiap sisi)
 • Squats goblet: 10 pengulangan
 • Tekanan overhead: 8 repetisi (setiap sisi)
 • Ayunan Kettlebell: 15 ulangan
 • Bent Over Rows: 8 repetisi (setiap sisi)
 • Penjepit belakang rak depan: 6 pengulangan (setiap sisi)

Setelah anda melakukan perkara di atas tiga kali, teruskan dan letakkan kettlebell anda untuk langkah terakhir anda: peregangan.

Sekiranya anda mahukan lembaran kerja kettlebell, ambil satu dengan mendaftar di kotak di bawah:Latihan Litar Gim Permulaan

gunakan berat percuma dan melakukan latihan litar

Sekiranya anda mempunyai akses ke gim, anda mempunyai banyak pilihan litar.

Sekiranya ini pertama kalinya anda menjejakkan kaki di pusat kecergasan, lihat di sini Panduan Permulaan untuk Gim. Gim boleh menjadi tempat yang menakutkan, tetapi kami akan memberi anda strategi untuk menjadi selesa.

Kami juga akan memandu anda melalui setiap pergerakan untuk kedua-duanya Hari A dan B di bawah. Saya akan mengesyorkan memilih salah satu daripada kami 5 Latihan Gim Permulaan, melalui kemajuan yang diratakan, dan berusaha hingga ke litar di bawah:

HARI KERJA GYM

Hari B GYM WORKOUT

 • Angkat mati Barbell Romania /deadlift biasa: 10 wakil
 • Push-up: 10 wakil
 • Baris Dumbbell: 10 ulangan setiap lengan

Ganti litar anda pada hari yang berbeza. Rehat di antara. "Hari A ” mungkin hari Isnin. Rehat Selasa. Hari Rabu boleh menjadi "Hari B. "

Kami SUKA menolong orang memulakan latihan di gim, kerana kami peminat latihan barbell dan membantu pemula membina keyakinan dengan latihan berat badan! Sekiranya itu terdengar seperti anda …Dan anda boleh memuat turun penuh kami Panduan kekuatan 101 juga, yang mempunyai rutin ini bersama dengan rangkaian lain untuk membantu anda mula membina kekuatan hari ini:

Litar Latihan Hotel: Bagi Pelancong yang Melatih

anda boleh melakukan latihan litar perjalanan ini di bilik hotel anda

Kadang-kadang, anda hanya mendapati diri anda terperangkap di dalam bilik hotel. Mungkin anda boleh menjumpai gimnasium hotel, tetapi saya yakin ia sangat teruk! Ia mungkin mempunyai 2 mesin, treadmill yang pecah, dan tidak ada berat percuma.

Ugh.

Sebaliknya, bagaimana pula litar senaman yang boleh anda lakukan di dalam bilik itu sendiri! Manfaatkan perabot dengan sepenuhnya.

Tahap 1

Tahap 2

Tetapkan jam penggera hingga 15 minit dari sekarang dan lihat berapa banyak litar yang boleh anda lakukan!

Lihat kami jawatan penuh di litar hotel jika anda mahu Tahap 3!

Kami mempunyai BANYAK pelancong perniagaan di Program bimbingan 1-ke-1, itulah sebabnya kami membuat senaman untuk gim di rumah mereka dan semasa dalam perjalanan!

Sekiranya anda memerlukan akauntabiliti di seluruh dunia, bersenam di rumah dan jalan raya, dan mahukan bimbingan pakar …Latihan Latihan Litar Nerdy

cubalah latihan litar bertema kutu buku ini

Sekiranya latihan di atas tidak menggelitik minat anda, kami mempunyai litar kutu buku lain yang boleh anda lakukan juga!

Litar Latihan Batman

<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>

Hari 1

 • Melompat lompat-lompat squat: 5 repetisi
 • Push-up sisi ke sisi: 5 ulangan
 • Tekanan kepala diubah suai: 5 ulangan
 • Lompat pull-up dengan tuck / Pull-up dengan Tuck-up: 5 repetisi
 • Pegangan tangan ke dinding: 8 saat

<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>

Hari ke-2

 • Lompat ‘180 darjah’ bertukar: 5 ulangan
 • Tahan tuas depan tuas: 8 saat
 • Pegang tuas belakang: 8 saat
 • Tahan katak rendah: 8 saatLitar Latihan Lord of the Rings

cubalah latihan litar gelanggang cincin ini

Superset 1: Persekutuan Cincin

Superset 2: Dua Menara

 • Penunggang ROWhan: 3 berat badan barisan
 • Gimli "Haruskah saya ambil kotak?" melompat: 7 kotak melompat – BENAR-BENAR meletup
 • Helm's Deep-Setinggan: 9 jongkok berat badan – bawa pantat anda ke tanah
 • Menara Menara Orthanc: 1 minit (Tendang di dinding dan pegang pegangan tangan selama yang anda boleh sehingga 1 minit selesai, dalam jumlah sesedikit mungkin. Lihat kami Panduan untuk Handstands.)

Superset 3: Kepulangan Raja

Sekiranya anda dapat melalui superset tiga kali, anggap diri anda sebagai Ranger kehormat. Tidak ada yang dijumpai di Mordor yang boleh menggangu anda.Litar Latihan 300

lakukan latihan litar 300 untuk menjadi kuat seperti Raja Leonidas

Litar di bawah ini bukan jenaka. Sekali lagi, bukan juga orang Sparta.

 • Pull-ups: 25 pengulangan
 • Deadlift dengan 135lbs: 50 repetisi
 • Push-up: 50 ulangan
 • Kotak ‘24-inci ’melompat: 50 pengulangan
 • Pengelap lantai: 50 repetisi
 • Bersihkan lengan tunggal dengan berat 36 lbs. kettlebell: 25 setiap sisi
 • Pull-ups: 25 pengulangan

Urutan di atas dirancang untuk diselesaikan sekali sahaja. Sekiranya anda dapat melaluinya dua kali, anda sudah bersedia untuk mempertahankan Greece.Litar Senaman Wolverine

 • Barbell Deadlift / Dumbbell RDL / Banded Good Morning / Regular Good Morning: 10 repetisi
 • Medicine Ball Slam / Quick Downwards Bodyweight Squat: 10 repetisi
 • Push-up to Renegade baris (push-up, baris kiri, push-up, baris kanan, ulangi): 5 Baris setiap sisi
 • Lintang dan Potong Lintang: 5 ulangan setiap sisi

Berapa kali anda melakukan litar ini? AMRAP, atau, Sebanyak Bundaran Mungkin. Saya cadangkan menetapkan pemasa 12 minit dan mula bekerja. Berhati-hatilah, kerana hanya Wolverine yang dapat sembuh secara automatik.

wolverine juga melakukan litar senaman

Anda memerlukan rehat sebenarnya.

Boom!

Terdapat litar kutu buku anda. Jangan ragu untuk melancarkan runut suara filem yang dirujuk semasa anda bersenam. Sekiranya anda memiliki jubah, inilah masanya.Senarai Lengkap Latihan Litar

buat latihan latihan litar anda sendiri dengan latihan seperti menekan kettlebell

Anda boleh melakukan mana-mana latihan dalam artikel ini dan mendapatkan senaman yang hebat, tetapi jika anda mahu bina senaman anda sendiri, anda juga boleh melakukannya!

Berikut adalah senarai latihan yang boleh anda gunakan untuk membuat senaman anda.

Cukup pilih beberapa, dan lakukan satu demi satu dalam sebilangan litar yang anda mahukan!

Pilih latihan anda dari senarai ini ke bina latihan litar sendiri, atau cadangkan anda sendiri untuk kami tambahkan di komen di bawah!

LATIHAN CARDIO:

 1. Lompat tali
 2. Jaket Melompat
 3. Jaket Berjalan
 4. Burpees
 5. Pendaki Gunung
 6. Tangga
 7. Pecut
 8. Lutut tinggi
 9. Berlari di tempat
 10. Mesin mendayung
 11. Lompatan jarak jauh
 12. Kotak melompat

LATIHAN DASAR BADAN TINGGI:

 1. Push-up (sebarang variasi)
 2. Pegangan tangan.

KECERGASAN BADAN TINGGI

 1. Baris dumbbell
 2. Baris berat badan
 3. Penarikan atau dagu negatif
 4. Pull-up atau Chin-up

LATIHAN BADAN RENDAH

 1. Squat Berat Badan
 2. Paru-paru
 3. Ayunan kettlebell
 4. Petani membawa (membawa dumbbell dan berjalan-jalan)

Jurulatih Staci menunjukkan Farmer's Walk

LATIHAN TERAS:

 1. Papan
 2. Papan sisi
 3. Kekalahan terbalik

Pilih 3-5 latihan, dan aturkannya seperti yang kita bincangkan di “bagaimana membina rutin senaman anda sendiri. "

Lakukan 3 litar dengan 10 ulangan setiap latihan, satu demi satu!

Bersenang-senang dan membuat perkara menarik. Dan jika anda tidak mahu membuat senaman anda sendiri, itu bagus juga! Kami mempunyai 15 latihan percuma dalam artikel ini, dan kami juga boleh melakukan semua tugas berat untuk anda.

Nah, bukan secara harfiah LAKUKAN angkat berat, tetapi anda tahu apa yang saya maksudkan. Kami membuat penyelesaian senaman khusus untuk orang yang sibuk seperti anda di kami Program Bimbingan 1-ke-1. Biarkan kami membuat senaman dan membantu anda membuat pilihan makanan yang lebih baik.

Ia seperti mempunyai Yoda di dalam poket anda (sekali lagi, bukan secara harfiah).Cara Regangan Selepas Latihan Litar

Setelah anda menyelesaikan senaman anda, langkah terakhir (tiga) akan meregangkan dan menyejukkan badan. Tidak kira litar apa yang anda lalui, regangan selepas bersenam. Ia dapat banyak membantu pemulihan otot.

Skop video ini untuk urutan peregangan yang hebat untuk diikuti:

<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>

Anda juga boleh melakukan beberapa yoga berpose. Untuk meregangkan, cari perkara yang sesuai dan luangkan masa anda. Biarkan degupan jantung anda turun semasa anda meregang.

Anda juga boleh melakukan beberapa buih bergolek juga jika anda seorang pelahap untuk hukuman!

<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>Bermula dengan Latihan Litar

mahu menjadi superhero seperti lego ini? lakukan latihan litar!

Terdapat pelbagai jenis cara untuk melakukan latihan litar. Kami baru menunjukkan lima belas.

MISI ANDA: Lengkapkan salah satu latihan litar di atas! Sekiranya anda tidak tahu memilih mana, mulakan dengan Litar Berat Badan Permulaan. Ini akan membuat anda terbiasa dengan idea untuk bergerak dari satu latihan ke latihan yang lain.

Dan anda boleh melakukannya di ruang tamu anda!

Sekiranya anda mencari lebih banyak arahan langsung dan panduan khusus, lihat kami Program 1-on-1 Coaching. Anda akan bekerjasama dengan tenaga pengajar NF yang diperakui yang dapat mengenali anda lebih baik daripada yang anda kenal sendiri, dan kemudian membina program senaman yang khusus untuk tujuan anda yang tepat.

Ringkasnya, kami memberitahu anda apa yang harus dilakukan setiap hari, dan cara makan. Dan kemudian, kami kerap menghubungi anda untuk memastikan anda melakukannya!Sekiranya anda mencapai sejauh ini dalam artikel, saya sangat ingin anda mencuba salah satu latihan ini. Sekarang. Saya selalu menyebut langkah terpenting dalam perjalanan kecergasan adalah memulakannya. Hari ini, mulakan latihan litar.

Setelah selesai, saya ingin anda berkongsi kisah anda dengan komuniti dalam komen:

 • Bagaimana ia pergi?
 • Adakah anda berjaya melalui tiga litar penuh?
 • Rutin mana yang anda pilih?

Cari litar yang anda selesa, dan lakukan.

Kemudian lakukannya minggu depan. Dan yang berikut. Dan jejak kemajuan anda!

Sekiranya anda menambahkan latihan litar ke rutin kecergasan anda, anda akan berada di jalan yang kukuh untuk menaikkan taraf hidup anda.

-Laman

PS: Saya tidak dapat mengetahui cara menggunakan gif ini, tetapi terlalu baik untuk tidak disertakan.

Saya yakin litar pintas suka latihan litar

Sekiranya seseorang membuat "Short Circuit Workout Circuit", anda akan menjadi sahabat saya selamanya.

###

Semua kredit Foto boleh didapati di sini(1).Source link

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *