Soal Jawab 412: Adakah Kolesterol Dalam Kopi Buruk (& Bagaimana Menjadikan Kopi Anda Sehat Seharusnya), Apa yang Perlu Dilakukan Mengenai Progesteron Rendah, Bagaimana Karbohidrat Mempengaruhi Sistem Imun Anda & Banyak Lagi! – Ben Greenfield Fitness


<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>

Ada soalan yang anda mahu Ben jawab di podcast?

Tekan di sini, atau gunakan butang ‘contact’ secara percuma Aplikasi Ben Greenfield Fitness.

Sebelum mengemukakan soalan anda, cari di sudut kanan atas laman web ini untuk mencari kata kunci yang berkaitan dengan soalan anda. Banyak soalan yang kami terima telah dijawab di sini di Ben Greenfield Fitness!


Pengumuman Khas… 38: 24

Buku baru Ben Greenfield Tanpa had kini tersedia! Klik di sini untuk memesan salinan anda.

Lihat Ben Instagram untuk catatan dan gambar epik mengenai rutin pagi, siang, dan petang, resipi, dan banyak lagi!

Ikut Ben Twitter untuk berita terkini dan penyelidikan kesihatan, kecergasan, dan anti-penuaan terkini.

Sertailah Ben's Facebook halaman untuk perbualan dengan pendengar dan maklumat, siaran dan sokongan yang lebih berguna lagi!


Podcast ini dibawa kepada anda oleh:

Kion: Taman permainan peribadi saya untuk formulasi suplemen baru, Kion menggabungkan kebijaksanaan nenek moyang dengan sains moden. Pendengar Ben Greenfield Fitness, menerima potongan 20% dari keseluruhan pesanan anda apabila anda menggunakan kod diskaun BGF20.

JOOVV: Setelah menggunakan Joovv hampir 2 tahun, ini adalah satu-satunya alat terapi cahaya yang pernah saya cadangkan. Cubalah: anda tidak akan kecewa. Pesan menggunakan pautan saya dan terima buku baru saya, tanpa had!

Penjaga Gluten: Adakah anda bersedia untuk penghadaman yang ditingkatkan? Bawa badan anda ke tahap terbaik potensi manusia dan dioptimumkan secara biologi dengan Gluten Guardian. Jimat tambahan 10% dari keseluruhan pesanan anda apabila anda menggunakan kod diskaun: BEN10

Natural Lebah Lebah: Sebuah syarikat kesihatan yang mengkhususkan diri dalam nutraseutikal inovatif yang terbuat dari penyembuhan sarang lebah dan ramuan nabati. Dapatkan diskaun 15% untuk pesanan anda apabila anda menggunakan kod diskaun: BEN


Soal Jawab Pendengar:

Terapi Oksigen Hyperbaric (HBOT) vs. Latihan dengan Terapi Oksigen (EWOT)… 45: 11

Yeremia bertanya: Saya faham bahawa LiveO2 mempunyai kelebihan berbanding ruang hiperbarik tradisional kerana seberapa cepat ia menyampaikan oksigen tanpa perlu menghabiskan banyak masa di dalam ruang, tetapi saya ingin bertanya apakah anda melihat ada faedah menggunakan ruang hiperbarik dalam kombinasi dengan peranti LiveO2 . Adakah terdapat faedah unik untuk ruang yang tidak dapat anda dapatkan dengan LiveO2?

Sebagai tindak balas saya, saya mengesyorkan:

Petua untuk meningkatkan tahap progesteron… 57: 55

Sarah bertanya: Ben, saya telah mengikuti kerja anda selama bertahun-tahun. Saya telah membeli semua buku anda, saya adalah orang mandi yang sejuk, semua perkara di atas … Nampaknya tidak kira seberapa dekat saya mengikuti panduan dan cadangan anda atau apa yang saya lakukan dengan latihan, saya mesti mengambil hormon bioidentikal untuk progesteron sejak 6 tahun yang lalu kerana badan saya nampaknya tidak dapat membuatnya sendiri. Saya baru berusia 28 tahun, dan saya mendapati bahawa saya sangat sensitif terhadap tekanan dan sebarang jenis tekanan dalam hidup saya akan menghentikan pengeluaran progesteron saya. Saya telah mencuba banyak pakar endokrinologi dan doktor wanita dan sepertinya tidak ada jawapan untuknya. Adakah anda mempunyai petua atau pengalaman dengan ini?

Sebagai tindak balas saya, saya mengesyorkan:

Adakah Senaman Rahang Berfungsi?… 1: 12: 14

Matt bertanya: Hai Ben, saya harap anda dapat memberi penerangan mengenai keberkesanan dan sains di sebalik senaman rahang. Saya tidak mahu menyebut jenama tertentu, tetapi saya pasti anda sudah biasa dengan jenama tersebut. Mereka selalu memikat saya, dan saya suka pendapat anda mengenai mereka.

Sebagai tindak balas saya, saya mengesyorkan:


Hadiah & Barang

Klik di sini untuk memberikan ulasan anda untuk berpeluang memenangi beberapa pertandingan Ben Greenfield Fitness terus dari Ben! Pemenang akan diumumkan pada episod Soal Jawab seterusnya.


Kelab Teks VIP

Untuk barangan percuma, tawaran yang belum pernah dilihat sebelumnya, dan petua orang dalam, masukkan nombor telefon anda di bawah!

<img src = "data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" class = "lazy lazy-hidden" data-lazy-src = ""alt =" "/>

Tanya Ben Podcast SoalanSource link

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *